09.02.2015

Інформація про Міжнародний Роверський Тиждень у Швейцарських Альпах

У 1922 році лорд Баден-Пауел відвідав Kandersteg і обрав саме його місцем, де скаути з усього світу змогли б зустрітись у будь-яку пору року. З 1923 року цей Міжнародний Скаутський Центр в Швейцарії об'єднує усіх скаутів Всесвітньої Організації Скаутського Руху.

Цього року на базі Центру відбудеться 5-тий щорічний Міжнародний Роверський Тиждень: Альпійський зв'язок з Всесвітнім Скаутським Джамборі. З 28 липня по 8 серпня 2015 року (дати проведення Японського Джамборі), ровери усього світу зберуться разом, аби провести незабутній пригодницький тиждень у Швейцарських Альпах.

Протягом цього часу ровери побувають на льодовиковому озері, у будиночку на альпійських вершинах, у місцевих низинних басейнах та будуть мати змогу відзначити разом з тисячею скаутів з усього світу 1-ше серпня – Національне свято на честь заснування Швейцарської Конфедерації.

Дати: 28 липня - 8 серпня 2015 року

Вартість: 400 швейцарських франків (біля 380 евро). У вартості: проживання у наметах та базове таборове обладнання, харчування, барбекю та традиційний швейцарський обід, святкування 1-го серпня, нашивка та хустка Міжнародного Роверського Тижня).

Вік: ровери-члени НОСУ від 18 до 30 років.

Більше інформації за посиланням 
http://www.kisc.ch/events/events-of-2015/international-rover-week-2015/
та у Міжнародного секретаря НОСУ Горовської Ніки [email protected]

Джерело: Nika Gorovska
[НОСУ] [WOSM]

Новина на мапі

Уся мапа новин!!!