27.04.2015

Оголошується конкурс для виховників УПЮ для участі у пластових таборах у Канаді

У рамках проекту міжкрайової пластової співпраці «Україна Поруч» у 2013-2015 рр. оголошується конкурс на 2 виховників УПЮ для участі в пластовому таборі в Канаді.

Наразі точних дат табрів немає, приблизно вони відбуватимуться в серпні. Точні дати табору будуть повідомлені усім зголошеним кандидатам. При зголошенні у Тебе є шанс потрапити на один з таборів:

Для подачі заявки на участь в конкурсі необхідно заповнити зголошення та написати мотиваційного листа (не менше 1 сторінки А4) в якому вказати «Як моя участь у таборі може допомогти Пласту в Україні та в діаспорі». Успішні кандидати будуть запрошені в другий тур конкурсу, який проходитиме у формі співбесіди з представниками КПС/КПР України та КПС приймаючої сторони.

Виховницький досвід та володіння англійською мовою будуть приорітетами при відборі. Наявність закордонного паспорту на час подачі зголошення є ОБОВ'ЯЗКОВОЮ вимогою.

Кінцевий термін подачі заявки – 1 травня 2015 р. Зголошення надсилати на , в темі листа вказати "УП: Канада". Прохання вкладені файли називати своїм прізвищем на ім'ям.

Джерело: Пластовий портал
[Пласт]