27.04.2015

У Львові відбувся "Лепреконів Квест"

21 березня в центрі Львова відбулася нова і нестандартна для пластунів акція – Лепреконів Квест.

Він став першою акцією з  циклу «Сагайдачні-25» - комплексу пластових заходів, приурочених до 25 річниці дня народження куреня число 7 імені Петра Конашевича-Сагайдачного.

Також Лепреконів  Квест був  найчисельнішим квестом станиці Львів за останні два роки.

Курінь УСП «Лісові Чорти», курінь число 7 ім. Петра Конашевича-Сагайдачного та курінь число 12 ім. Марусі  Чурай доклали максимум зусиль, щоб учасники квесту залишилися задоволеними.

Організатори акції продумали 17 точок-завдань,  які були розкидані в межах парку  імені Івана Франка, Городоцької вулиці та частини історичного центру міста. На кожній з точок учасників чекали інструктори,  які мали для них цікаві завдання.

Всі точки, як і акція взагальному,  були в тематиці щорічного ірландського свята – Дня Святого Патріка.

Об 11 годині прошло злегка  театралізоване  відкриття  заходу  у парку імені Івана Франка. Сонячна погода і невеличкий  та веселий лепрекон  піднімали всім настрій. Приємно було бачити усміхненні обличчя учасників.

Після завершення церемоніалу учасники акції з жагою до перемоги розпочали гру.

Після квесту цей чудовий день учасники завершили сидячи біля Святкової Ватри у парку Знесіння. Розпочали з розігріваючих пісень і все ближче і ближче до кінця ставало все цікавіше та атмосфера ставала все дружніша.

Закінчили традиційним "Сіріли", а потім, після останньої збірки капітанів, був розхід по домах.

Учасники після акції були стомленими, але з хорошим настроєм та гарними спогодами.

Ось як бачила цю акцію  капітан команди Діаманти – Марта Бакуменко:

«Лепреконів Квест - дебютна теренова гра для молодших Коренців. Коли я зголошувала команди, я могла легко вносити корективи в склади команд, все ж таки непередбачувані обставини: батьки не пустили, ноги болять і таке інше , але провід акції ставився з розумінням до моїх таких реформ,  які я була змушена робити, аби всі зголошені команди таки пройшли квест. З самого ранечку, ми обговорювали зеленого і бородатого лепрекончика, який збирав копієчки і відмовлявся віддати веселку. Щодо точок,  то важко було наперед здогадатись що нас чекає, це додавало певної інтриги та захоплення учасникам команди. Карта на якій видно було лише певні фрагменти удосконалила наше орієнтування по місцевості, нікому з учасників команди не було складно проходити точки, оскільки вони були розміщені в дуже відомих місцях, навіть якщо були якісь труднощі з пошуками інструкторів на локаціях, можна було подзвонити бунчику, який з радістю допомагав у вирішенні будь-яких труднощів. Перед ватрою в нас був запас часу, аби обговорити досягнення інших команд, враження від пройденого і тд. Ватра, з якої відкривався чарівний краєвид, в колі друзів і знайомих стала найкращим закінченням для такого насиченого на події дня. Я дуже тішусь, що Коренцям сподобався квест і вони всі його пройшли. Дуже дякую проводу та інструкторам за їхні старання, аби все було якнайкраще. Вам вдалось залишити приємний спогад з пластового життя у всіх учасників квесту.»

Щодо переможців, то після підрахунків балів ми отримали такі результати:

  • 1 місце - жиДІВКИ (Лісовські)
  • 2 місце - Вінкс (Зарицькі)
  • 3 місце - ЧОРНІ ПРИНЦЕСКИ (Чорні)

Команда організаторів також дуже вдячна кав'ярні "Пан Тортик" за надання додаткових призів переможцям.

Дякуємо тим хто був з нами! До наступних зустрічей!

Джерело: Пластовий портал
[Пласт]