27.03.2013

Асоціація Гайдів України організовує Національне Гайдівське Джамборі 2013 "Веселковий"

Асоціація гайдів України організовує Національне Гайдівське Джамборі 2013 "Веселковий", що пройде з 29 липня по 4 серпня 2013 року у мальовничих Карпатах, а саме Львівська область, с. Гребенів.

Форма проведення: 
Проживання в будинках, харчування централізоване.

Кожен учасник повинен бути забезпечений (самостійно або за допомогою лідерів групи): спальним мішком (на випадок негоди), карематом (килимком під спальник), ліхтариком, КЛМН (кружка, ложка, миска, ніж), особистими речами (детальний перелік буде надано додатково).

Забезпечується організаторами: 
медпункт, спортивний інвентар, канцелярське приладдя та інше обладнання для реалізації програми табору.

В програмі табору:
  • Спілкування з гайдами та скаутами з різних кутків України та світу, обмін досвідом та цікавими активітетами.
  • Пізнавально-освітні програми.
  • Гайдівські спортивні та інтелектуальні ігри.
  • Веселі вечірні програми.
  • Походи, прогулянки мальовничими Карпатами.
Учасники мають оплатити:
  • Проїзд до місця проведення табору і назад;
  • Таборовий внесок: 800 грн. При цьому авансовий внесок (як гарантія участі у таборі) у розмірі 250 грн. учасники мають сплатити до 15 квітня, разом з поданням заявки на участь у таборі. Авансовий внесок сплачується координатору від осередку або банківським переказом на розрахунковий рахунок АГУ (деталі для переказу додаються). Фінальний внесок за участь у таборі (550 грн.) сплачується під час табору.
  • Продуктовий внесок: солодощі (1 кг). Прохання погодити це питання з організаторами через координаторів від осередку.
Примітка: 
На момент подачі заявок члени АГУ мають сплатити річний членський внесок в АГУ, інформація щодо кожної кандидатури має бути підтверджена місцевим осередком. У таборі можуть брати участь дівчата, які не є членами АГУ, а також хлопці. В такому разі вони мають сплатити внесок у розмірі 1000 грн. (250 грн. авансовий внесок та 750 грн. фінальний внесок).

УВАГА!!! Набір учасників табору не закінчується, але всі бажаючі, що не подадуть вчасно заявок (див. вище) повинні будуть сплачувати внески на 200 грн. більше, це стосується всіх категорій учасників.

В таборі передбачаються грантові місця, деталі будуть повідомлені пізніше.

Делегації мають враховувати, що:
  • Групи формуються за принципом: 1 лідер на 7 дівчат-учасниць, 2 лідери на 8 і більше дівчат-учасниць, кількість учасників від делегації не обмежена, вік учасниць від 12 років (у виключних випадках – від 11 років).
  • Обов’язкові вимоги до дітей: Дисциплінованість (дотримання вимог табору та розпоряджень дорослих керівників групи). Готовність до життя в таборі.
  • Всі учасники повинні мати медичні довідки про стан здоров’я, про наявні щеплення, про стан санепідемоточення за місцем мешкання дитини. Учасники віком до 18 років, мають привезти дозвіл батьків на участь у таборі.
  • Кожна з делегацій має підготувати та провести програму (активітети, великі ігри, змагання, тощо) тривалістю півдня для учасників табору. Тематика програми, бюджет та допомога волонтерів додатково буде обговорюватися з організаторами після подання заявок.
  • Після закінчення табору 4 серпня оргкомітет може допомогти вашій делегації в організації екскурсії у Львові. Необхідність в допомозі вказуйте в заявці.
Термін подання заявок: 
До 15 квітня 2013 року надіслати заповнені бланки заявок (зразок додається) разом із підтвердженням оплати авансового внеску.

За матеріалами http://www.girlguiding.org.ua/
[АГУ]
Також варто переглянути:
Інтерв'ю з Оленою Арсентьєвою, заступником комісара зі зв'язків з громадськістю АГУ Гайди Алчевська організували флешмоб Гайдівський фестиваль захоплень Інтерв'ю з Дубовик Анною, співорганізатором гайдівського джамборі "Веселкове" Веселковий Джамборі стартував у Карпатах Фото/відео:
Гайди Алчевська організували флешмоб
Всесвітній день скаутської хустини
Новини скаутів Більше новин

WOSM

World Scout Moot Canada 2013 - by the youth, for...Abdullah Rasheed awarded Bronze Wolf

WOSM (Євразія)

Все начинается с любви!...

НОСУ

Акредитація для журналістів, які будуть...Створено робочі групи з підготовки положень про...

Пластовий портал

14.08.13 пластування:live - триває...14.08.13 пластування:live - розпочався...

Асоціація гайдів

Опір на ОпоріМіжнародний Джамборі в Кенте 2013

Православні скаути

Програма табору "Літні зорі 2013"...Список вещей на «Літні зорі 2013»

YMCA

Табір “Молода генерація 2013”Конкурс благодійників

ZHP

Kolejne atrakcje na zlocie WICEK 2013Harcerstwo łączy ludzi - Prezydent RP na zlocie...