21.05.2013

У рамках VII Львівського міжнародного дитячого фестивалю пластуни зустрілись з Іаном Вайбров

Фестиваль об’єднує усі види мистецтва – літературне, образотворче, декоративно–ужиткове, пісенне, танцювальне, театральне – та запрошує поринути у чарівний і захоплюючий світ Дитинства. Протягом п’яти днів – понад 500 цікавих і яскравих заходів для дітей та їхніх батьків.

Незмінними у програмі є: фестиваль дитячого читання «Книгоманія», костюмований парад учасників, акція «Книжка від зірки», книжкова вікторина «Візьми, читай!», ярмарок дитячих книжок «Форум – дітям!». Очікується колективне створення масштабного мистецького панно, міжнародна виставка ілюстрацій до дитячих творів та вперше – спортивний фестиваль та фестиваль настільних ігор.

Цього року Іан Вайбров презентував переклад ще однієї книжки з серії про капосного вовчика, яку з нетерпінням чекали не тільки наймолодші пластуни. В часі зустрічі з наймолодшими пластунами - новаками відбулись читання, обговорення, роздача автографів, а найголовніше невелика теренова гра активним учасником якої був сам Іан.
 
«Мене вразив цей квест і українські пластуни, - розповів згодом британський письменник. Діти такі яскраві, усміхнені, допитливі… Вони вміють занурюватися у пригоди з головою. Вони – молодці! А який у нас з ними був «вогник»! Театралізована гра, пісні, розмови… Це було дивовижно!».

Час пройшов непомітно і залишив купу теплих та позитивних емоцій про що Іан написав на своїй сторінці
May 18th Scouting vs Sociopathy
www.ianwhybrow.com
Little Wolf is big among the Scouts of Ukraine – girls as well as boys – and at the last state-wide jamboree they made a big thing of a dramatized version of The Book of Badness. This is because, in the end the small brute rejects the Nine Wolfly Rules of Badness and decides not…
Довідка: Іан Вайбров (Ian Whybrow) (Народився 3 травня 1941) є відомим дитячим письменником починаючи з 1989 році. Він написав більше 100 книг для дітей, які були перекладені на 27 мов і опублікована в 28 країнах світу.Його книги відомі своїм гумором, зрозумілістю для дітей і варіюються від ілюстрованих книг коміксного типу до оповідань та поезії.
В Україні стала відома серія книг "Про капосне вовченятко", в основі якої лежить шлях головного героя до скаутингу.

scouting.org.ua
Фото: Роман Коник

[Пласт]
Також варто переглянути:
Триває всесвітній скаутський проект "Посланці Миру" Акція до дня Європи «Зірка України в сузір’ї Європи» Пластуни станиці Здолбунів налагодили співпрацю зі скаутами 6th Whitley Bay Scouts Флешмоб: Привітай скаутів Словаччини та Румунії зі століттям! Відбулось оголошення результатів конкурсу скаутських проектів від БГ Відкриті Сердця Пластуни побували в гостях телепередачі "Час-Time" Української служби Голосу Америки Фото/відео:
Сьогодні, 12 грудня, презентовано ролик «Будь іскрою, як мрієш бачити багаття» про 100-ліття Пласту в Україні. Відео розповідає про Ювілейну міжкрайову пластову зустріч, котра відбулася у серпні цього року у Львові.
Пласт масштабно відсвяткував 101 рік своєї організації. В альбомі фото урочистостей в Києві, Тернополі, Львові, Франківську, Рівному та інших міст
Всесвітній день скаутської хустини
Новини скаутів Більше новин

WOSM

World Scout Moot Canada 2013 - by the youth, for...Abdullah Rasheed awarded Bronze Wolf

WOSM (Євразія)

Все начинается с любви!...

НОСУ

Акредитація для журналістів, які будуть...Створено робочі групи з підготовки положень про...

Пластовий портал

14.08.13 пластування:live - триває...14.08.13 пластування:live - розпочався...

Асоціація гайдів

Опір на ОпоріМіжнародний Джамборі в Кенте 2013

Православні скаути

Програма табору "Літні зорі 2013"...Список вещей на «Літні зорі 2013»

YMCA

Табір “Молода генерація 2013”Конкурс благодійників

ZHP

Kolejne atrakcje na zlocie WICEK 2013Harcerstwo łączy ludzi - Prezydent RP na zlocie...